Ismerj meg!

Tégy velem egy sétát a reggeli ködben, vegyél körül állatokkal és adj egy bögre kávét. Aztán hagyj magamra, hadd írjak. Ez az én kis boldogság buborékom.

Szerintem már ebből is látszik, hogy őrülten romantikus vagyok. Igazi álmodozó, aki szereti a legendákat, a misztikus helyeket, az elnéptelenedett házakat, a néma erdőt, a régi romokat. Hiszek bennük, az erejükben, épp ezért kicsit félek is tőlük. Általában ilyesmikről mesélek a történeteimben.

Az írás számomra önismereti utazás, mások megértése és a világ bejárása. Az élet pedig kaland, felfedezés és tapasztalás. Ha kézbe veszed a könyveimet, megfogod a kezem. Ha megfogod a kezem, magammal viszlek.

Miközben pedig próbálok összekapcsolódni a természettel és elmosni a határokat valóság és fantasztikum között, egy tóparti kisvárosban élek a családommal, és naphosszat képzeletbeli személyekkel beszélgetek. Amúgy minden rendben van nálam.

Ha ennyi nem elég rólam, olvasd el az egyes regényeim megjelenésekor készült interjúkat, amiket az Aranymosás Irodalmi Magazin készített velem az Illangókról, a Rókatündérről és a Perkákról!

Vagy nézd meg ezt a két videót! 😉