Ismerj meg!

Tégy velem egy sétát a reggeli ködben, vegyél körül állatokkal és adj egy bögre kávét. Aztán hagyj magamra, hadd írjak. Ez az én kis boldogság buborékom.

Ha valakinek nem lenne egyértelmű a honlap színéből: őrülten romantikus vagyok. Igazi álmodozó, aki szereti a legendákat, a misztikus helyeket, az elnéptelenedett házakat, a néma erdőt, a régi romokat. Hiszek bennük, az erejükben, épp ezért kicsit félek is tőlük. Általában ilyesmikről mesélek a történeteimben.

Az írás számomra önismereti utazás, mások megértése és a világ bejárása. Az élet pedig kaland, felfedezés és tapasztalás. Ha kézbe veszed a könyveimet, megfogod a kezem. Ha megfogod a kezem, magammal viszlek.

Kicsit konkrétabban pedig: miközben próbálok összekapcsolódni a természettel és elmosni a határokat valóság és fantasztikum között, egy tóparti kisvárosban éldegélek a családommal, és naphosszat képzeletbeli személyekkel beszélgetek. De nyugi, amúgy minden rendben van nálam.

Ha ennyi nem elég rólam (vagy éppen most sikerült teljességgel összezavarjalak), olvasd el az egyes regényeim megjelenésekor készült interjúkat, amiket az Aranymosás Irodalmi Magazin készített velem az Illangókról, a Rókatündérről és a Perkákról!

Vagy nézd meg, mostanában mi mindent csinálunk más írókkal. Jó, jó, ebben a két videóban főleg bohóckodunk, de aztán Róbert Katalinnal és Bessenyei Gáborral elindítottuk az Írózóna című beszélgetős műsorunkat is, aminek egyes epizódjait itt találod.